Bliss-Garment

Consciousness and Awareness

Privacyverklaring Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy online. We waarderen het dat u gesteld bent op uw persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over u verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden u heeft.

Wie wij zijn? Bliss-Garment in naam van Intragent is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Persoonsgegevens die wij over u verzamelen : We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in uw opdracht uitvoeren, indien u ons uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: uw naam, adres, e-mailadres.
Wij zullen de informatie die u zelf ons hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.
Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan u, voor facturatie en orderverwerking. Uw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.

Uw gegevens : Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
  • Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die u online maakt;
  • We kunnen ook informatie over uw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van uw computer.


  • Veiligheid : Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:
  • Toegang tot uw account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor u;
  • Uw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;
  • Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

  • U dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om uw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om uw browser te sluiten wanneer u klaar bent met uw sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie verkrijgen als u een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

    Uw rechten : Als u zich zorgen maakt over uw gegevens, hebt u het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over u hebben op te vragen.

    Gebruik van cookies door Bliss-Garment Bliss-Garment maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Bliss-Garment indien wettelijk verplicht u vooraf – bij het eerste bezoek aan de Bliss-Garment website om toestemming vragen. Als u desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Bliss-Garment opgeslagen zodat u niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen of laten verwijderen door uw browser of virusscanner. Bliss-Garment gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal u bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien u uw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat u geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

    De cookies die gebruikt kunnen worden:
  • Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
  • Advertentie cookies: worden niet door ons gebruikt
  • Analytische cookies: alleen voor functioneren website
  • Cookies van sociale mediabedrijven zoals Facebook, Instagram, Twitter, Google, LinkedIn etc. Deze worden door derden geplaatst en wij hebben hier geen controle over. We raden u aan om de privacy verklaring van deze bedrijven te lezen.

  • Onze contactgegevens:
    Heeft u feedback,advies en/of vragen dan kunt u contact met ons opnemen via [ E-mail ] of via de telefoon +31 (0)654 708 548